lauantai 6. kesäkuuta 2020

Kesävaatetta

Tilasin ensimmäisestä Käsityömessut netissä-tapahtumasta uusia kankaita. Mereenin Blah blah -kankaasta olin haaveillut jo jonkin aikaa. Olin ajatellut, että siitä saa hyvän asennepaidan maanantaipäiville töihin. Kappas vaan, kun ei ole siellä työpaikalla hetkeen tarvinnut käydä. Tästä tulikin sitten korona-paita. Kuosin on suunnitellut Nora Bisi.Kaava on yhden palan paita Hellinin kirjasta Girl Trip, kaavat elämään.

Samasta kirjasta on kaava Aarteenkerääjä. Jos et ole vielä tutustunut tähän kirjaan, niin todellakin suosittelen. Siitä on löytynyt itselle jo monta lempikaavaa.


Tämä kangas on Verson Puodilta. Kuosi on nimeltään Viikinki  ja sen on suunnitellut Elina Antila. Jotenkin rakastuin tähän kuosiin, melkein haluaisin lisää toisessa värissä. Vaate on päällä niin mukava! Kuviokohdistuksetkin onnistui kivasti saumojen kohdalta.

Joka kesähän pitää saada uusi maksimekko! Ja tietysti samalla tutulla kaavalla Suuri Käsityö 5-6/2015. Kangas on Mereeniltä. Kuosi on Tulppaanisuomut ja suunnittelija Jenni Mäensivu.


Hyvää viikonloppua!

- Riikka

Ei kommentteja: