Riikan myytävät

Harrastan niin innokkaasti, että kaikkea en voi ottaa omaan käyttöön. Päätin laittaa tuotteitani myyntiin. Löydät ne TÄÄLTÄ

Mikäli kiinnostuit jostain tuotteesta, voit olla yhteydessä Facebookin kautta tai laittaa sähköpostia osoitteeseen korukoukussa@gmail.com. Voin tehdä koruja tai pipoja myös tilauksesta.

Vastaan viestiisi mahdollisimman pian. Postitan tuotteen heti kun maksu näkyy tililläni. Postituskulut ovat 2-3 euroa. Postikulut sisältävät pakkausmateriaalin.

Korujen käyttö ja takuu:

Koruja kannattaa käsitellä hellästi. Varsinkin vaijerikorut katkeavat helposti, jos niitä kiskoo tai pyörittelee. Korut eivät pidä kuumuudesta, kosteudesta tai ylimääräisistä kemikaaleista. Korut kannattaa siis riisua ennen urheilua ja peseytymistä ja pukea vasta ehostamisen jälkeen, jotta koruun ei pääse parfyymia tms. Koruja ei kannata säilyttää aurinkoisella paikalla.

Teen koruja harrastuksena, joten jokaisen "mallin" toimivuutta en ole pystynyt testaamaan. Mikäli koru jostain syytä rikkoontuu kahden kuukauden kuluessa ostohetkestä hellävaraisesta käsittelystä huolimatta, korjaan tuotteen tai teen vastaavan tilalle.

Koruissa käytettävät materiaalit

Koruissa käyttämäni metalliosat ovat nikkelittömiä. Herkemmille metalliosista saattaa tulla iho-oireita. Korviksiin voin pyynnöstä laittaa sterling-hopeiset korutapit / korukoukut kahden euron lisähintaan.

Kädentaitajan verovelvollisuus

Olen tietoinen siitä, että itsevalmistetun tavaran myynti on verollista tuloa. Niinpä pidän kirjaa kuluista ja tuloista. Jos sattuu käymään niin, että jään joskus plussalle, ilmoitan tulot verottajalle.

Ei kommentteja: