perjantai 27. tammikuuta 2017

Mitäpä muuta kuin avainnauhoja

Olen saanut taas avainnauhatilauksia. Mikäs sen mukavampaa, niitähän on kiva tehdä. Teemana oli musta ja valkoinen, sillä molemmat tilaajat halusivat näitä värejä.


Toinen tilaus oli puuhelmistä, tai itse asiassa hän halusi niitä kaksi.Avainnauhoista ei  tullut aivan identtiset, sillä isommat helmet sijoittuvat eri tavalla.


Toiseen tilaukseen oli toiveena lasihelmiä ja mustan ja valkoisen joukkoon myös hopeaa.Joskus korua tehdessä tulee olo, että tekeleestä on tulossa kammottava. Niin oli tuon yllä olevan avainnauhan kohdalla. Onneksi vaan jatkoin, sillä kuitenkin tykkäsin lopputuloksesta. Sama fiilis tuli seuraavankin avainnauhan kohdalla.

Minulla oli eräänä työpäivänä päälläni PaaPiin kankaasta ompelemani paita. Työkaverini ihasteli sitä ja sanoi, että paidan väreistähän tulisi kiva avainnauha. Inspiroiduin ajatuksesta ja väkersin nauhan. En tykännyt tästä aluksi yhtään, mutta hetken tiirailujen jälkeen se alkoikin näyttää hyvältä.Tein tämän myyntiin, mutta avainnauhan nähtyään idean heittänyt työkaverini halusi ostaa nauhan. =)

Kivaa viikonloppua!

- Riikka

Ei kommentteja: