tiistai 11. lokakuuta 2016

Avainnauhojen aikaa

Tein kesälomalla yhden avainnauhan, koska niitä ei ollut tullut tehtyä pitkään aikaan. Tämän päivittäminen on jäänyt, sillä loman päätyttyä olen saanut töissä useita avainnauhatilauksia. Ajattelin, että postaan sitten kaikki samaan. Viimeisin avainnauhatilaus tuli tänään. Tein sen heti, koska halusin sen tähän päivitykseen ja olin tänään koruiluterapian tarpeessa.

Moni avainnauhoista on musta tai mustaharmaa, joten tämä sopii hyvin HommaHuone -blogin lokakuun värihaasteeseen.

Avainnauhailu alkoi kuitenkin valkoisilla puuhelmillä ja maatuskahelmillä. Tämän tein lomalla myytäviin koruihini.


Maatuskat ovat metallihelmiä.


Ystäväni tilasi työkaverilleen avainnauhan, jossa on mustia ja harmaita lasihelmiä. Harmaita helmiä löytyi valikoimistani aika vähän, mutta epätoivoinen lattialla könyäminen korupakkien ympärillä tuotti sentään tulosta. (Miten se voikin aina olla niin, että jotain puuttuu, vaikka korulootia on viisi!)Työkaverini halusi mustan avainnauhan. Mietin, että miten saan nauhan, joka ei ole yksitoikkoisen tylsä. Hänen tarkennus "vähän kuin Elinalla" auttoi suunnittelussa.Nauhassa on erikokoisia helmiä ja osa helmistä on mattapintaisia. Se tuo koruun mukavaa vaihtelua. Avainnauha oli tykätty ja toinen työkaverini halusikin samanlaisen.


Tein helmien järjestyksestä hieman erilaisen, ettei nauhasta tullut aivan identtinen edellisen kanssa.


Vähän väriäkin mukaan. Seuraava avainnauha tuli työkaverin tytölle.


Nauhassa on pinkkejä ja valkoisia puuhelmiä...


... sekä violetti posliinipöllö.


Tilaukset jatkuivat puuhelmillä. Yksi työkavereistani toivoi avainnauhaa, jossa on mustia ja valkoisia puuhelmiä. Pyyntönä oli, että osa helmistä olisi isoja. Tämä oli oikeasti aivan mahtava idea! Ei olisi omaan päähän pälkähtänyt ja mielestäni näin tulee tosi kivoja avainnauhoja. Suorastaan innostuin!Mutta niin innostuivat muutkin =) Tämän mustavalkoisen avainnauhan nähtyään eräs työkavereistani teki tilauksen harmailla, mustilla ja keltaisilla helmillä.Väriyhdistelmä herätti ihastusta ja sain tilauksen toisesta samanlaisesta. Jälleen vähän vaihtelin helmien paikkoja, että nauhoista tuli kuitenkin yksilölliset.Innostuin erikokoisista puuhelmistä niin, että tein yhden ylimääräisen myytäviin koruihini. Ajatus tähän lähti suklaasta ja vadelmasta. Ihan oikeaa suklaan sävyä ei löytynyt, joten ehkäpä tästä tuli suklaa-toffee-vadelma.Tein myyntiin myös vähän karumman avainnauhan =DMustia helmiä tuli myös tänään tilattuun avainnauhaan. Tässä jatkuu erikokoisten puuhelmien teema.
Huh! Onhan niitä tullut tehtyä. Silti vieläkin sormet syyhyäisi..

- Riikka

PS: Valmiita koruja löytyy Facebookista. Yritän päivittää uudet sinne piakkoin.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ohoh, oikea tilaustyövyöry sulla ollut! Ihania avainkoruja oot tehnyt. ^^ Ihan rakastuin tuohon pirteään, jossa on pöllökin. ♥ Ylläri pylläri. Toisaalta kyllä tuo kokomustakin sytytti, vaikka hillitty onkin. Justiin nuo erikokoiset ja -pintaiset helmet tekee korusta kuitenkin vähän jännittävämmän. ^^ Suklaa-toffee-vadelmasta taas herahti vesi kielelle. Ja nuo maatuskahelmet, apua! Tahtoo!

mummo kirjoitti...

Hienoja koruja. Onko tuossa yhdessä mustassa pääkalloja?
Olisin kiinnostunut ostamaan, en ole facebookissa,joten voisitko laittaa tietoo sähköpostiini; mummolta@gmail.com

Korukoukussa kirjoitti...

Niin kuin puhuttiin, niin välillä tilauksia vyöryy ja välillä on hiljaista =) Kiitos kivasta kommentista ♥

Korukoukussa kirjoitti...

Kiitos mummo ♥ Juu, siinä on pääkalloja. Laitan sinulle sähköpostia.