perjantai 2. syyskuuta 2016

Laavakiviä ja posliinihelmiä

Yleensä sitä tulee valittua koruihin niitä omia lempivärejä. Muita värivalintoja on tullut tehtyä lähinnä tilaustöiden osalta ja sitten aina yllättyy itsekin, miten kivoja lopputuloksia tulee. Tällä kertaa ajattelin, että voin ilman tilaustyötäkin valita värin, joka ei ole omia suosikkeja.

Muutamassa edellisessä postauksessa olen kertonut korutarviketilauksesta, jonka tein kesälomalla. Nyt te varmasti jo mietitte, että miten iso se tilaus oikein oli. Olihan se! Silmiini osui tilausta tehdessäni kauniita mustavalkoisia posliinihelmiä. Sain vision kaulakorusta ja tilasin kaveriksi laavakivihelmiä.

Kun korutarvikkeet tulivat, ei mustavalkoisia helmiä ollutkaan niin paljon kun olin tilannut. Myyjä oli laittanut tilalle saman määrän tummempia posliinihelmiä. Aluksi harmitti, mutta kun aikani tuijotin saamiani helmiä, tykästyin myös niihin. Kaiken lisäksi sain muutaman ylimääräisen helmen, sillä myyjä oli laittanut kuitenkin neljä mustavalkoista helmeä mukaan.


Alkuperäinen koruvisioni muuttui myös oman mokani vuoksi, sillä laavakiviä en tilannut tarpeeksi. Siksi laitoin korun niskaosaan pätkän metalliketjua. Lopulta korusta tulikin tosi kiva näin. Metalliketju antaa korulle keveyttä. Tässä vielä lähikuva helmistä:


Mustavalkoisista posliinihelmistä päädyin tekemään rannekorun.


Korutilauksessa tuli myös pari isompaa laavahelmeä kaupanpäällisiksi. Niistä tein korvikset.


Korutarviketilauksesta jauhaminen ei päättynyt vielä tähän. Ensi postaukseen on tulossa myös jotain #eiminunväristä ja itselle uutta. Pysykäähän kuulolla ;) Mukavaa syyskuuta!

- Riikka

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Laavakivet on ihania. ♥ Mä teen tosi vähän itselleni koruja, mutta silloin kun teen, päädyn mäkin aina niihin lempiväreihin. Mutta pitäähän siinä korussa viihtyä. ^^ Tilaustyöt on siitä hyviä, että joskus niiden kautta voi tosiaan tykästyä johonkin ihan uuteen väriin tai väriyhdistelmään - niin mulle kävi hiljattain mintunvihreän kanssa!

P.S. Voi kuule, kun saat mutkin kohta houkuteltua uutuuksia tilaamaan...

Korukoukussa kirjoitti...

Laavakivetkin oli mulle uusi juttu, mutta tykästyin niihin kyllä. Ihanan keveitäkin ovat.