perjantai 15. syyskuuta 2017

Ystävänpäiväsukat

Vuoden alussa minulla oli yhtä aikaa kahdet sukat tekeillä. Näissä ystävänpäiväsukissa kesti vähän kauemmin. Hitaasti hyvä tulee. Ystävänpäiväsukat oli Niina Laitinen desingnin kal-projekti, jossa oli määrä saada sukat valmiiksi ystävänpäiväksi. Kal-projektissa julkaistaan pätkä ohjetta päivässä eli kai sitä voisi ajatella someajan yhteisölliseksi neulomiseksi. Näitä Niina Laitisen kal-projekteja on Facebookissa Taimitarha -ryhmässä. Huomenna onkin alkamassa uusi. Kovasti kutkuttaisi ryhtyä neulomaan mukana, mutta tällä kertaa jätän väliin. Yhdet sukat on paraikaa puikoilla ja pitää pikkuhiljaa alkaa ajatella joululahjojakin.

Usein on kiva vaihdella värejä erilaisiksi mitä ohjeessa on. Tässä otin kuitenkin ohjeen mukaiset värit; harmaata, valkoista ja pinkkiä. Harmaa ei ole omin värini, mutta käy näihin ihanasti.






Lanka on Novitan Nallea. En ollut siitä aiemmin neulonut ja aluksi tuntui hankalammalta kuin paksumpi Seitsemän veljestä. Kirjoneuleesta meinasi tulla niin tiukkaa, ettei jousta lainkaan. Kyllä se siitä sitten, kun vauhtiin pääsin.

Sydämellistä viikonloppua!

- Riikka

Ei kommentteja: