tiistai 9. toukokuuta 2017

Betonikorukurssilla

Olin viikonloppuna Hannan kanssa Taito Aivian betonikorukurssilla. Kurssi alkoi perjantaina ja silloin valoimme betonit muotteihin. Minulla oli visio tehdä betonikoru pillistä. Betonin laittaminen pillin sisälle ei ollutkaan niin helppoa.


Ajattelin, että se siitä visiosta ja ryhdyin käyttämään muita muotteja. Kurssilla oli valmiita muotteja, mutta myös erilaisia purkin kansia ja suklaarasian muovikoteloita.

Kuvassa kaksi ylintä ovat valmiita muotteja, kolme seuraavaa jonkinlaisia kansia ja alimmainen on suklaarasiasta. Tämän jälkeen tein vielä muutamia valuja suklaarasiaan, koska aikaa oli.

Perjantain viimeisimpiin suklaarasiavaluihin upotin helmiä koristeeksi. Lauantaina aloitimme päivän ottamalla valut varovasti pois muoteista. Tässä vaiheessa tuli mieleen veljenpojan sanat "maltti on typerä asia". Mukava yllätys oli, että pillivalutkin onnistuivat!

Seuraavaksi hioimme korut ja koristelimme niitä halualamme tavalla. Päivä meni nopeasti ja ihan kaikkea en saanut valmiiksi.


Osan koruista koristelin akryylimaalilla.
Kun vauhtiin olin päässyt, halusin jatkaa koruja vielä kotona.

Näiden korvisten muottina oli jokin korkin kansi ja siitä tuli hauska kuvio pintaan.


Ostin kurssilta nahkanauhaa, joka kävi mielestäni betonikoruihin kivasti.Kultaiset pienet helmet vaativat seuraksi kullan värisen puuhelmen.


Vielä jäi muutama odottamaan seuraavaa askarteluhetkeä.


Kylläpä oli kivaa! Seuraavaksi yritetään päästä lusikkakurssille.

- Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päiväämme!