maanantai 6. heinäkuuta 2015

Sinisen aiheuttamaa hämminkiä

Tilasin jokin aikaa sitten Verson puoti -kangaskaupasta kangasta, jossa on sinisiä pääskysiä. Tuijottelin kuvaa pitkään ennen tilaamista, sillä sininen ei ole minun värini yhtään. Ajattelin, että voihan siitä ommella jollekulle muulle. Jostain syystä kangas puhutteli ja ihastutti sinisestä sävystään huolimatta niin paljon, että syntyi ajatus ommella siitä paita ITSELLE.

Kangas oli jopa niin inspiroiva, että aloin pohtia paitaan sopivan korun tekemistä. Sinisistä helmistä! En tiedä onko tämä sinisen villitys joku toistuva kesään liittyvä häiriötila? Viime kesänä kerroin ostamastani sinisestä mekosta, jolle tein punaiset korut.

Kun näin Pearls in Flask -blogissa kauniit tummansiniset helmet, oli pakko itsekin ryhtyä tuumasta toimeen. Vaikka korulootia on neljä, niin sattuneesta syystä tummansinisiä helmiä oli vaikea niistä löytää. Jotain oli kumminkin.


Lähikuvassa näkyy helmet tarkemmin.


Ja vielä kuvattuna syyllisen kankaan kanssa =D


- Riikka

2 kommenttia:

  1. Hei mullakin on samanlaisia tummansinisiä posliinihelmiä :). Ihana pääskykangas ja siihen nätisti sopii tuo koru :D. Mä kyllä tykkään sinisestä oikeinkin paljon!

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Nuo posliinihelmet on kyllä ihania. Mulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen siniseen, värinä on oikein nätti, mutta itselle puettuna tökkii =D

    - Riikka

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päiväämme!