sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Synttäriarvonta suoritettu

Taddadaa, meillä on synttäripäivä! Juhlan kunniaksi järjestimme arvonnan ja arvonta on nyt suoritettu. Mukana oli 21 arpaa. Kiitos hurjasti kaikille osallistuneille! Kiva, että mukana oli paljon vanhoja tuttuja lukijoita, mutta myös uusia nimiä. Mukava, kun löysitte blogiimme =) Teidän ehdotukset oli aivan ihania. Osa oli niin villejä, että huh, huh! Osaan ehkä mekin uskaltaudumme ;)

Moni ehdotti verkkokauppaa tai vastaavaa. Otamme imartelun kannalta, mutta hui! Kuulostaa aika isolta askeleelta. Valmiita koruja on kyllä ainakin Riikalla pari laatikkoa pullollaan, jotain niille olisi keksittävä. Ihana ehdotus oli myös lähteä maailmanympärimatkalle rahoilla, jotka on saatu korujen myynnistä. Ilahduttava oli veikkaus korukirjasen tekemisestä. Pieni kirja on jo olemassa, sillä Riikka teki Hannalle ennen blogin olemassaoloa valokuvakirjan koruista.

Hauska idea oli myös video. Joskus Riikka heitti vitsillä Hannalle, että otapa videota rannekorun tekemisestä. Katsotaan mitä kaikkea saamme jatkossa blogissamme aikaiseksi!

Usealla oli ehdotuksia vaatteisiin ja ompeluun liittyen, hmm? Paljastetaan ensin arvonnan voittajat ja postauksen lopussa "villi" ideamme.
Palkinnon 1 (puhelinpussukka ja keltaiset korvikset) voitti Eeva Haverinen.
Palkinnon 2 (oranssit korvikset) voitti Kati Ruotsalainen.
Palkinnon 3 (rannekoru) voitti Tanja Koivunen.
Palkinnon 4 (pipo) voitti Maiju Pitkänen.
Palkinnon 5 (läjä hiuskoristeita) voitti Mia Vaarakallio.


Onnea voittajille!

Ja tässä on se meidän villiäkin villimpi yllätys =D Korukoukussa ei riitä, olemme muussakin koukussa!

T. Riikka ja Hanna

2 kommenttia:

 1. Onnea voittajille. :) Mua ei sitten ikinä onnista missään kivoissa jutuissa, pöh. Tosin kakarana voitin vaikka ja mitä, taisin käyttää kaiken hyvän tuurin silloin. :D Niin ja tietysti paljon onnea kaksivuotiaalle! ♥ Alablogi on ihan mahtava idea! Kiva, että koruilut ja muut käsityöt on erillään ja saa tavallaan kaksi blogia yhden hinnalla.

  Unohdin, että mun piti heittää myös toinen arvaus tähän arvontaan - että alatte allekirjoittaa postaukset! Siitä se ajatus lähti, kun mietin, että olisi kiva tietää, kumpi siellä milloinkin kirjoittelee ja tuotostaan esittelee. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika! Kiitos palautteesta, arvostan <3 Kiva kuulla, että alablogi on mielestäsi hyvä. Tuli pohdittua aika pitkään, että mikä olisi sopiva tapa esitellä muita tuotoksia.

   Tunnisteista voi kurkata kumman postaus on kyseessä. Mutta ei hullumpi idea, jos laitettaisiin myös allekirjoitus :-) T. Riikka

   Poista

Kommenttisi piristää päiväämme!