torstai 9. maaliskuuta 2017

Jälleen pari avainnauhaa

Tein viime viikolla eräänä iltana avainnauhoja. Mieheni ihmetteli, että kuinka monta avainnauhaa työkavereillani oikein roikkuu kaulassa. Ilmeisesti on siis jokunen avainnauha tullut työkavereille tehtyä. Mutta jatkoa piisaa, ja se on kiva.

Nyt sain toiveen nauhasta, jossa on mustia, vihreitä ja valkoisia helmiä.Mieheni ei ehkä ymmärtänyt, että eihän yksi avainnauha välttämättä riitä. Pitäähän sitä miettiä, että miten avainnauha sopii yhteen vaatteiden kanssa. Tämän mustan avainnauhan tilaajakin mietti, että musta sopii monen vaatteen pariksi.Tähän viimeisimpään avainnauhaan sain vapaat kädet. Se on aina jännittävää, mutta kiehtovaa. Yritin värejä valitessani miettiä minkä sävyisiä vaatteita tilaaja yleensä käyttää. Onneksi tuli mieluinen.Pitääpä lähteä katselemaan näitä avainnauhoja käyttäjillään, eli töihin! Mukavaa loppuviikkoa!

- Riikka

2 kommenttia:

  1. Kyllä sun työkamujen kelpaa, nämä sun avainkorut on ihania. ♥ Musta/valko/vihreä on aivan ihana väriyhdistelmä, namskis. Ehkä ihan vähän tykkään tuosta viimeisestäkin... ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päiväämme!