lauantai 20. elokuuta 2016

Epoksisaven kokeilua ja ohjetta

Sain erään helmitilaukseni yhteydessä mainoksen tulppaanin terälehtiä muistuttavista helmistä. Ne alkoivat houkuttaa ja päätin tilata niitä samalla kun tilaan loppuneita korvispohjia. Tulppaanin terälehtiä ei kuitenkaan ollut ko. kaupassa, joten googletin ja tutustuin uuteen nettikauppaan. Olin toki Helmimaailmasta kuullut, mutta en ollut aiemmin tilannut sieltä mitään. Nyt napsuttelin tulppaanin terälehtien lisäksi ostoskoriin kaikkea kivaa. Törmäsin itselleni uuteen juttuun, epoksisaveen. Näytti niin mielenkiintoiselle, että naps naps ja tarvikkeita sitä varten, naps naps.

Tilasin DeCoré Clayta, joka on kaksiosaista epoksisavea. Savea otetaan yhtä suuret palat kohdista A ja B ja sekoitetaan niitä vähintään 4 minuuttia.Savea voi muovailla kuten muovailuvahaa. Saven voi muovailla haluamaansa korupohjaan ja sitä voi koristella esimerkiksi chatonneilla. Saven tulee antaa kuivaa 24 tuntia. Sitä ei tarvitse siis erikseen paistaa.

Savi kiinnittyy erilaisiin materiaaleihin, eli liimaakaan tässä ei tarvita.

Minä askartelin pari kaulakorua.Helmimaailmassa oli aivan ihana rannekorupohja, joten pitihän sellainenkin saada.


Ja toki pinnejä, sormus ja korvikset oli testattava myös.
Näihin meni puolet savesta eli yhdestä pakkauksesta saa aika paljon tehtyä.

Olen koruillut nyt aika paljon eli päivityksiä tippuu hiljalleen. Kerron siis vielä niistä tulppaanin terälehdistäkin!

- Riikka

2 kommenttia:

  1. Naps naps. :D Ihana epoksi, kovasti on houkuttanut mutta hinta on sitten estänyt ostamasta. Ihkuja oot taas taiteillut, vaikka tuo saven väri ei oo ihan omani. Ne tulppaanit mua jäi vielä kiinnostamaan, mutta täytynee malttaa odottaa seuraavaan kertaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Juu, tuli vähän napsuteltua, mutta olipa kiva koruillakin, kun pääsi kokeilemaan kaikkea uutta =)

      Poista

Kommenttisi piristää päiväämme!