keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kissaihmisen lahja

Tätini ja tädin mies pitivät sunnuntaina 2 x 50 v -juhlat. Tätini on aina rakastanut kissoja, joten oli aika selvää, että päädyin tekemään hänelle kissa-aiheisen korun. Koska vein tädille lahjan, olisi ollut tylsää olla muistamatta hänen miestään. Tädin synttärit olivat mielessä jo maaliskuussa, kun kävin Kädentaitojen messuilla. Sieltä mukaan tarttui Helmien Talon pisteeltä kissa-aiheinen lasikapussi. Mietin pitkään mitä tekisin tädin miehelle ja päädyin lopulta kalvosinnappeihin ja avaimenperään. Tilasin Helmien Talolta lisää kapusseja vähän pienempänä.


Pienempiä kapusseja oli useampi samassa pussissa, joten tein myös tädille avaimenperän. Kuvassa toinen avaimenperä on takapuolelta eli ovat samanlaisia.


Pohdin laittaisinko kaulakorun nauhaosaan mustia ja valkoisia helmiä. Ajattelin kuitenkin laittaa yksinkertaisen metalliketjun, jotta itse kapussi tulee paremmin esille.


Pienempiä kissakapusseja tilatessani huomasin ihanan pinnipohjan, joten tädin pakettiin löysi tiensä myös kissapinni.


Kaikki lähtee kauniista paketista. Sattui kivasti, että meidän uudet tuotekortit sopi täydellisesti joskus tilattuihin lahjapaketteihin!


- Riikka

3 kommenttia:

 1. Nää on vaan niin... Iik! Kissoja! ♥ ♥ ^^ Tuo pinni on ihan superihana. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotekin arvelinkin, että "villiinnyt" näistä ;) Tykästyin itsekin tuohon pinniin, kun tulee aina tehtyä hopean sävyistä.

   Poista
  2. Mistä ihmeestä sä nyt sen arvasit... ;D ^^

   Poista

Kommenttisi piristää päiväämme!