sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Vaalea korusetti

Kerroin muutama viikko sitten työkaveristani, jolla on tapana tehdä haastavia toiveita. Nyt olen saanut korusetin valmiiksi, joten voin esitellä rintakorun, josta tilaus lähti. Toki samalla näytän muutkin settiin kuuluvat korut.

Työkaverini toivoi bling bling -rintakorua. Villihelmen sivuilta löytyi ohje riipukseen, jota muokkasin hieman. En tehnyt riipukseen ripustuslenkkiä. Korun taakse ompelin neulan, jolla korun voi kiinnittää vaatteeseen. Kuten aiemman postauksen koruissa, myös tässä on kristallihelmen kohtaa hieman sovellettu. Minun helmissä oli reikä väärään suuntaan, joten laitoin kristallihelmen alle kolme siemenhelmeä.


Työkaverini halusi rintakorun pariksi kolmirivisen kaulakorun. Toiveena oli, että korussa olisi kolmerivinen putkilukko. Mahtava idea! En ole tajunnut käyttää näitä lukkoja kuin rannekoruissa. Korussa on samansävyiset helmet kuin rintakorun keskellä oleva helmi.


Toiveena oli myös hiussolki. Käytin siinä päävärinä vaaleita helmiäishelmiä, mutta sujautin joukkoon muutaman Swarovski -helmen, joita on rintakorussa.


Huomenna kiikutan nämä työkaverilleni ja jännitän tuliko koruista toiveiden mukaiset. Mukavaa alkavaa viikkoa!

- Riikka

2 kommenttia:

  1. Onpa tyylikäs rintakoru! Ja sen eteen on nähty vaivaa.
    Hiuskoru on suosikkini, niin kaunis etten kestä. ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päiväämme!