maanantai 29. helmikuuta 2016

Laukkukoruja / avaimenperiä maalatuista puuhelmistä

Sain vinkin, että Silmukan ytimestä -blogissa on haaste, johon voi osallistua käsityöllä kuin käsityöllä. Sehän sopii minulle, kun tykkään tehdä monenlaista. Haastetta ylläpitävät Pipon ytimestä- ja Silmukan saalistus -blogit. Tammikuun haasteeseen en ehtinyt mukaan. Helmikuun aihe tuntui siltä, että lumiukko, joo-o, taidanpa jättää väliin. Kunnes sitten torstaina jostain tuli visio. Halusin maalata puuhelmiä. Minulla oli vain yhden kokoisia maalattavia puuhelmiä, joten oli päästävä Sinelliin. Ajatuksena oli tehdä laukkukoru / avaimenperä, joka hohtaa pimeässä.

Perjantaina ryhdyin maalaamaan. Koska oli odotettava kunkin maalikerroksen kuivumista, oli maalaus useamman päivän projekti. Eilen aamulla maalasin viimeisen kerroksen eli sivelin puuhelmiin hohtavaa maalia. Illalla kokosin korut kasaan.

Lumiukolle tein hatun ja nenän fimosta.

Koska ostamassani puuhelmipussissa oli erilaisia helmiä ja niistä yksi soveltui täydellisesti tytön hameeksi, niin olihan sitä maalattava myös tyttö.

Tuijotin näitä pimeässä vessassa, mutta ei ne hohda. Ehkä hohtomaalia olisi pitänyt olla enemmän. Pelkäsin, että jos laitan sitä liikaa, näyttää lumiukko koiran merkkaamalta. Ei se mitään, kivoja ovat näinkin.


- Riikka

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mistä sä oikein keksit näitä! :D Ihanan hupsuja olioita. ♥ Ja blogin uusi ulkoasu vasta magee onkin! Mulle kans tuollainen oma designeri. ;)

Korukoukussa kirjoitti...

Hahaa, mistä lie aivojen kiemuroista =D Ja kiitos, kiitos ♥