torstai 8. lokakuuta 2015

Liebster Award -haaste ja avainnauhatilauksia

Saimmekin aiemmin Liebster Award -haasteen Korukoukussa... ja vähän muussakin -blogin puolelle. Nyt haaste tuli tänne pääblogin puolellekin, onpa kivaa! Kiitokset siitä Korullista kertomaa -blogin Mialle =)Liebster Award -haastehan toimii näin:

1. Kiitä tunnuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

Hannan elämä on hektisempää kuin minun, joten minä (Riikka) hoidan vastaamisen.

Tässä vastaukset Mian kysymyksiin:

1. Käsitteletkö kuviasi paljonkin ennen niiden julkaisemista?
Hyvin harvoin käsittelen. Olen vähän vanhanaikainen, kun ajattelen, että hyvä kuva tulee kuvaamalla ja niiden käsittely on huijausta =D

2. Lempiherkkusi, jota ei enää valmisteta?
Jacky -jogurtti. Läpinäkyvä purkki, jossa toisessa maussa oli muistaakseni nallen kuva... ja mikähän oli toisessa? Alimmaisena oli hillokerros, keskellä jotain juttua keltainen kerros ja päällimmäisenä valkoinen kerros. Olin katkera, kun se poistui, mutta voisi olla liian makeaa nykyiseen makuun.

3. Ostatko mieluummin käytettyä vai uutta?
Uutta. Haluaisin ostaa enemmän käytettyä, mutta en oikein osaa. Näytän mielestäni ihan pelleltä, jos pukeudun kirppisvaatteisiin. Mutta pyrin suosimaan suomalaista, joten annettakoon anteeksi.

4. Montako blogia seuraat?
Lukulistalla on 16 blogia, eli niitä seuraan säännöllisesti. Ajoittain käyn vilkuilemassa myös muita blogeja.

5. Mistä haet inspiraatiota?
Inspiroidun vähän mistä milloinkin. Luonnosta, telkkarissa näkyy jokin kiva koru, kirjoista, lehdistä, ihan vain tarvikkeita tuijottamalla, toisten toiveista...

6. Pidätkö yllätyksistä?
Riippuu yllätyksestä. Jos vaikkapa kotona odottaa postikortti ystävältä, niin mikäs sen mukavampaa. Mutta jos yllätys on esimerkiksi jotain sellaista, että lähdetäänpä huomenna Helsinkiin, niin vedän hirveät stressipultit. Sellaisten pitää olla merkittynä kalenteriin kolme kuukautta aiemmin ;) Kun pääsen asiasta yli, niin juttu voikin olla ihan kiva.

7. Tekeekö mielesi joskus näyttää oikein pitkää nenää?
Kyllä vain. Aika useinkin =D

8. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.
Käsityöhullu, ystävällinen (miten sitten sopii yhteen tuon pitkän nenän näyttämisen kanssa?), sosiaalinen kotihiiri.

9. Aikakone on juuri keksitty, ja sinut on valittu harvojen joukkoon, jotka pääsevät sitä kokeilemaan. Mihinkä vuoteen / aikakauteen ja maahan matkustaisit?
Hmm, onpa vaikea. Luin muutama viikko sitten Ildefonso Falconesin Paljasjalkainen kuningatar. Joten valitsisin 1700 -luvun Espanjan. Olisi kiva nähdä sen aikaista vaatetusta ja rakennuksia ja piipahtaa mustalaiskorttelissa katsomassa flamencoa. Sitten kyllä haluaisin vauhdilla takaisin, ettei kävisi köpelösti.

10. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Ottaisin soutuveneen, että pääsisin sieltä pois. Tylsistyisin ilman seuraa ja tekemistä. Ja yleensä autiosta saaresta tulee mieleen tropiikki. Hellettä, yök.

11. Täydennä lause: Viikonloppuna minä aion...
...olla kotona. Ommella. Virkata. Koruilla. Ja ehkä neuloakin =D


Nyt pitäisi haastaa 11 blogia. Olen tylsimys ja laiskimus, ja jätän tämän tällä kertaa väliin. Viimeksi meni niin kovasti aikaa, kun etsin blogeja, jotka ei olisi haastetta vielä saanut. Haluan käyttää sen ajan käsitöihin, langat polttelee niin kovasti.


Haastamisen sijaan esittelen pari avainnauhaa, jotka tein tällä viikolla työkavereiden toiveiden pohjalta. Näitä solmittuja avainnauhoja olen tehnyt useita. Tästä tuli kuitenkin niin kivan värinen, että näytänpä tällaisen taas.


Toiseen oli toiveena putkihelmiä sekä mustia, hopeisia ja violetteja helmiä.Niskan kohdalle laitoin pienempiä helmiä, jotta avainnauhasta ei tulisi niin painava.


- Riikka

1 kommentti:

  1. Hauskoja vastauksia :-D Kiva, että vastasit haasteeseen :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päiväämme!