tiistai 24. helmikuuta 2015

Pipoja ja avainnauhoja

Viime viikko ja viikonloppu menivät paljolti pipoja tehden. Ystävälle kolme, äidin ystävälle kaksi ja työkaverille yksi. Lisäksi minulta oli pyydetty kaksi avainnauhaa, joita ryhdyin väkertämään pipojen jälkeen.

Toiseen avainnauhaan oli toiveena pikkuisia pöllöjä. Koska kaipasin myös pieniä lasikapusseja, tuli tehtyä helmitilaus. Itse asiassa kaksikin, koska toisesta helmikaupasta tahdoin erilaisia lasikapusseja... Öööö... ja kolmas tilaus lähti, koska halusin ommeltavia kehyskukkaroita. Mies oli tämän jälkeen jo sitä mieltä, että nyt ei tarvitse vähään aikaan korukauppojen nettisivuilla käydä. Miksiköhän? Lupasin, että ostan helmiä seuraavan kerran Jyväskylän Kädentaitomessuilla, jotka on 28.-29.3.2015. Miten mahtaa käydä?

Avainnauhaan oli pöllöjen lisäksi pyyntönä kirkkaita helmiä. Tätä nauhaa oli mukava tehdä, koska en itse olisi varmasti tullut käyttäneeksi vain kirkkaita helmiä. Aina pitää lykätä jotain väriä mukaan. Lopputulos näytti mielestäni kivalta.


Kuvaaminen on hankalaa, kun ei ole päivänvaloa. Jospa tästä lähikuvasta näkyisi tarkemmin.


Tämäkin meni työkaverille,  joten olikin mukava päivä töissä, kun sain ilahduttaa tekeleilläni kahta työkaveria. Tulee lisää intoa omaan tekemiseen, kun sillä voi ilahduttaa muitakin =)

Toiseen avainnauhaan käytin Pandora -tyylisiä helmiä puuhelmien joukossa. Aluksi tekele näytti ihan kammottavan kirjavalta, mutta mitä pidemmälle tein, sen mukavammalta näytti. Lopulta olinkin tyytyväinen, toivottavasti saajakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päiväämme!