keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Sudenkorento

Näin ennen joulua Facebookin kirppiksellä ilmoituksen, jossa myytiin neljä korukirjaa kolmellakympillä. Eihän sitä voinut ohittaa. Yksi kirjoista on Kauniit korut helmistä ja metallilangasta, Linda Jones. Luonnossa inhoan lähes kaikkea lentävää, mutta jostain kumman syystä lentävä ällötys ei ole korussa yhtään ällötys. Sudenkorennon ohje näytti ihanalta, ja sitä piti kokeilla.


8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi miten kaunis ja taidokkaasti kieputeltu sudenkorento! ♥ On vielä edukseen pelkän ketjun kera. Mä oon ihan samanlainen, kaikki lentävät öttiäiset hirvittää luonnossa, mutta koruissa en voi vastustaa esim. perhosia ja sudenkorentoja. ^^ Hyvän diilin sait kirjoista myös! Mulla on tuon Jonesin kirjan jatko-osa (vai olikohan se edeltävä) Ihania koruja helmistä ja metallilangasta, pyysin sitä joskus joululahjaksi. :)

Korukoukussa kirjoitti...

Kiitos <3 Laitoin ketjuun rapulukon, jotta ketjuun voi vaihtaa välillä jonkun muun riipuksen. Tykkään kovasti tuosta Jonesin kirjasta. Siinä on mainos tuosta kirjasta mikä sulla on ja aloin himoitsemaan sitäkin :-) Onko siinä kivoja juttuja?

Unknown kirjoitti...

Onpas ihana ja taidokas koru! Niin kesäinen ja pinkki on aina suloinen väri :)

Korukoukussa kirjoitti...

Kiitos Suvi ♥ Jostain syystä tähän aikaan vuodesta tulee nostettua korupakeista vaaleamman sävyisiä helmiä =)

Tuutikki kirjoitti...

Aivan ihana sudenkorento :) Sain itse joululahjakasi tuon Jonesin kirjan (vai olisko ehkää sen jatko-osa?), mutta siinä on kuitenkin tuon sudenkorennon ohje. Ei ole vielä itselä ollut aikaa (/tarvikkeita) kokeilla tuota, mutta paria muuta juttua kylläkin :)

Korukoukussa kirjoitti...

Kiitos ♥ Jonesin kirjassa on kyllä paljon kivoja juttuja, harmi kun aikaa koruiluun on aina liian vähän!

ametisti kirjoitti...

Kaunis sudenkorento!

Korukoukussa kirjoitti...

Voi kiitos ♥